2010-06-08

Hostafrancs, barri de Sants



La fira de les entitats va ser el marc on varem realitzar aquest darrer taller. En un carrer de Sants ple de estands i paradetes per on passaven riuades de gent, varem poder ocupar quasi mitja vorera posant les taules al llarg del carrer i la veritat és que varem poder treballar molt bé.
Petits i grans de seguida es posaren a crear. I és que quan a una persona, gran o petita, se li donen totes les eines i no es posen límits a la seva imaginació, és ben bé igual on es trobi, el que faci, qui sigui, d'on vingui... Fàcilment s'abstrau del que anava a fer i s'endinsa en la dimensió del Present, on Tot és Possible.
Dins d'aquesta atmosfera de creació a cada taller sorgeixen idees i solucions tècniques fantàstiques de les que aprenem un munt! aquesta vegada varem arreplegar un parell de idees molt bones per aplicar en properes ocasions: de les creacions sense pintura un nen ens va mostrar que sobre les ampolles o caixes satinades es pot colorejar molt bé amb ceres! Una mare i la seva filla ens ensenyaren la manera de fer flors amb un manyoc de llana a base d'estirar l'entrelligat de fils del centre d'un capdell i tallar-ne un bon troç per fer amb ell els pètals; el resultat és espectacular! a les imatges la trobareu...
La nostra amiga Lucia ens va acompanyar com a tallerista i com sempre, va ser entrenyable treballar i compartir amb ella. Gràcies bonica!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada