2010-08-24

Viladecans, barri de l'Albarrosa



Era el segon taller que fèiem a Viladecans i alguns dels participants repetien la experiència; aquests retrobaments sempre ens fan molta il·lusió. Tot i la calor de la tarda estiuenca el taller es va anar omplint des de ben al començament. Participants de totes les edats van anar creant les seves obres amb el ritme relaxat que ens porta l'estiu. La pluja va despedir el taller i ben fresquets vàrem fer una enèrgica recollida.

Al barri de Can Mariner, Santa Coloma



Al arribar, ens vàrem trobar la plaça Xavier Valls deserta... Al cap d'una estona va aparèixer el Sr Albert, ben amable, de l'associació de veïns de Can Mariner comentant-nos que la xerinola de festa major de la nit abans va acabar a quarts de cinc de la matinada... Un cop muntat el taller els participants van trigar a fer la seva aparició però de mica en mica l'ambient es va anar engrescant. Creadors i creadores, inspirats pels aires de l'estiu, varen elaborar, entre d'altres,  pops, ulleres de sol, barques amb tripulació inclosa,... Al acabar el taller l'associació de veïns ens va convidar a  un fantàstic aperitiu; com ens cuiden! gràcies!

De festa a la platja, Vila Olímpica



A peu de platja, a la Vila Olímpica de Barcelona, els participants de Recicletades varen ser majoritariament turistes! alguns d'ells en banyador i arrebossats de sorra, van ajudar a ambientar l'atmòsfera de vacances que es respirava al taller. Petits i grans, sentint-se ben bé com a casa, varen crear tota mena de meravelles: titelles, animals, escultures mironianes, sirenes.. que moltes d'elles ara mateix deuen estar en indrets inimaginables del globus terraqui! Ja cap al final, el so de les havaneres va despedir unes recicletades ben mediterrànies.

Sant Cugat és gran! (...si vas pagant)



El monestir de Sant Cugat i el seu jardí va ser l'escenari que va acollir el taller de Recicletades dintre dels actes de festa major de Sant Cugat. Varem viure un taller apassionat, on quasi bé es podia veure el fum creatiu sortint dels caparrons de petits i grans. Riades de cotxets amb nadons, mares, pares, nens, nenes, avis, tiets, amics...presenciaren com anaven sorgint meravelloses creacions a partir de les deixalles més diverses. Les imatges parlen per si mateixes. Va ser una alegria retrobar-nos amb estimats amics i familiars. Visca la festa major!