2009-08-22

A Planoles celebrem Festa Major!!



En un idíl·lic racó del poblet pirinenc de Planoles, rodejats de muntanyes encatifades d'un verd somni, vàrem facilitar i ser testimonis d'una preciosa tradició que va néixer a finals dels setanta: Els petits i petites de l'indret, amb l'ajuda de les famílies, creen els seus capgrossos que lluiran ben orgullosos en el cercavila de la Festa Major!
Des de l'inici de l'apassionat taller, petits i grans anaven arribant amb les seves caixes disposats a crear els personatges més encantadors... Les imatges recullen la intensa i màgica atmosfera de creació on engrescats artistes de totes les edats imaginables anaven donant vida a taps, ampolles, cds, llanes, cordes, tubs de cartró...rebent amb una gran benvinguda i somriures de complicitat, als nous habitants de Planoles!!

2009-08-19

Ens apuntem a les festes de Gràcia!



Ahir, al carrer Guilleries de Gràcia, davant del punt verd del barri, vàrem veure pingüins, gats, nines, ratolins, ovelles... que recorrien els passadissos de castells llegendaris, travessaven amb vaixell els oceans , ensumaven camps florits des de les finestres del cotxe, sobrevolaven els cels amb coets de tota mena, s'endinsaven en misteriosos laberints fins a trobar el porquet guardiola atapeït de monedes d'or... i es que a les festes de Gràcia l'aventura és a cada cantonada!!