2009-04-29

Sant Jordi a Besalú



A Besalú es va parar el temps...Petits i grans vàrem viure la màgia de la creació!! I nosaltres, una vegada més, vàrem poder presenciar la bellesa de la interacció que es dona entre pares i fills, la complicitat i la col·laboració espontània entre nens, nenes, adults...Un espai d'encontre on tot és possible...Gràcies a tots i a totes!!

Sant Jordi al CEIP Quatre Vents, a Sant Jaume dels Domenys



Vàrem portar Recicletades a l'escola Quatre Vents i l'experiència va ser molt enriquidora. El pati es va convertir en un gran taller, amb un racó ple de material de reciclatge que al llarg dels dies precedents els nens i les nenes varen estar "alimentant" generosament.
Se'ns ha obert una nova modalitat de taller, on l'espai de creació que facilitem forma part de les activitats escolars. Amb els alumnes dels Quatre Vents hem après moltes coses... Gràcies!!
Al llarg del viatge de tornada les idees, els desitjos i el nostre imaginari estaven de festa!!

2009-04-28

Sant Jordi a Alpicat



Nens i nenes d'Alpicat, amb les seves famílies, ens varen venir a trobar a la biblioteca del poble amb bosses plenes de deixalles...Cartrons, oueres, xarxes i bosses de plàstic es varen convertir en roses, dracs, princeses i Sants Jordis..tot celebrant aquesta diada tan entranyable.

Sant Jordi a l'Estartit



Per Sant Jordi a l'Estartit el repte estava servit!
A la plaça de l'església, al llarg del matí, tota l'escola va venir!
Nenes i nenes punts de llibre i roses van crear...
Per donar i regalar!
I tot a partir de reciclar..
Que ni un duro ens fa gastar!
Feliç Sant Jordi!