2008-12-30

Joguines a Gelida



Tornem a Gelida però aquesta vegada a fer joguines. Caixes, ampolles, cartrons, pots,... s'han convertit en coets, laberints, cuinetes, naus, bressols i transports diversos.

2008-12-28

Cartell Joguines


Un altre cartell, aquest per el taller de Joguines. Jugues?

2008-12-23

De la brossa festa grossa a Gelida


El 23 de desembre ens acostem fins a la Biblioteca de Gelida per fer el taller "De La Brossa Fem Festa Grossa". Tot i el fred que feia, al carrer, la creativitat de les nenes i nens que participaren en el taller no va parar de fluir.

2008-12-20

De la brossa festa grossa a Arbeca



Anem cap Arbeca, enmig de la boira, per oferir un nou taller. Aquesta vegada la mainada i els seus pares i mares, venien carregats amb bosses plenes de deixalles que havien guardat per l'ocasió. Gràcies a aquest treball previ, que creiem que és ben important, les ganes a utilitzar aquella ampolla de plàstic que havien guardat va fer que la imaginació es disparés i sortissin autèntiques i meravelloses recicletades!.

2008-12-13

De la brossa festa grossa a Salou



Aquest ha estat el primer taller que fèiem. Estaven presents els nervis de la novetat i el preguntar-nos si compliríem amb les expectatives i objectius que ens havíem proposat... I sí, molt contents, un 9 sobre 10. És que no tenim àvia.

2008-12-10

Cartell de nadal



Comencem a escalfar motors. Hem preparat un cartell de les activitats de Recicletades! de cara a les festes de nadal per tal de fer una atractiva i bona difusió.

2008-12-01

Recicletades


Un nou projecte entre mans. De la companyia de teatre infantil Metromàtic. Que des de l'any 2000 porta fent espectacles per arreu de les comarques catalanes, on la barreja de teatre i arts plàstiques es donen les mans. Sempre hem utilitzat el material aparentment de rebuig per tal de construir les nostres escenografies i titelles. Ara, juntament amb l'Anna, mestra i artista plàstica, hem decidit compartir les nostres descobertes amb tota la quitxalla que fins ara podia veure els nostres espectacles.